Grasrotandelen er viktig inntektskilde for Stormkast og dermed viktig for å kunne videreutvikle baner i Bergen/Hordaland.

Grasrotandelen går ut på at Norsk Tipping betaler 5% av innsatsen din når du tipper går til en organisasjon som du sjølv velger.

Merk! Artikkelen er sist endret for 6 år siden. Informasjonen kan være utdatert.

Det er fortsatt mange som ikkje har registrert grasrotmottaker til sitt spelekort hos Norsk Tipping, og her er det en god mulighet til å støtte Stormkast

Grasrotandelen går ikkje utover speleinnsatsen eller premien din, men gis frå Norsk Tipping sitt overskot.

Midler som klubben får inn vil gå til vedlikehold og oppgradering av banen, til rekrutering av flere kastere og annet klubben driver med.


Andelen er anonym, så ingen vil kunne sjå kor mykje du tipper, og det vil altså heller ikkje verte dyrare for deg å tippe.


Slik kan du gi oss din støtte:

  • Du kan gjera det direkte i tippedisken hjå kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalane. Søk opp Stormkast - Bergen Frisbeeklubb, og aktiverer oss som din grasrotmottakar.
  • Du kan og oppgi vårt organisasjonsnummer: 990 944 504 og gi det direkte til kommisjonæren, eller tasta det inn om du bruker nokon av de elektroniske spelemoglegheitene. 
  • Du kan og søke fram Stormkast - Bergen Frisbeeklubbwww.norsk-tipping.no.  Der skriver du ut ein eigen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til ein kommisjonær for registrering.
  • SMS, send Grasrotandelen 990944504 til 2020